Waarom kiezen voor Kadeekes?

Waarom zou ik bij de Kadeekes kopen?

Wij bieden enkel kwalitatief nog goed uitziende preloved kinderkleding, kinderschoenen en speelgoed.

Wat betekent kwalitatief voor ons? Voor we het op de webshop plaatsen bekijken we ieder kledingstuk grondig en maken we de afweging ‘zouden we dit ons kind ook nog aandoen’? Dat zijn de kledingstukken die in onze webshop belanden. Tweedehandskleding is populairder dan ooit. Niet alleen is het goed voor je portemonnee, maar ook voor de planeet. Is de maat toch niet goed dan kan je tot 14 dagen na aankoop het artikel terugsturen. Bij elke vraag of opmerking staan we klaar om je te helpen. Tot slot heb je via ons ook naservice. Waarom zou je niet bij de Kadeekes kopen?

Aanbod

We hebben een zeer ruim aanbod. Aangezien we afhankelijk zijn van wat er wordt binnengebracht zal dit verschillen van week tot week. Daarom kan je best onze webshop regelmatig in het oog houden aangezien we vaak aanvullen! Check ook zeker onze Facebook en Instagram pagina voor nieuwe updates. 

Welke merken doen we?

We hebben ervoor gekozen om enkel kindermerken te verkopen en geen confectiekleding. Dat betekent dat we geen JBC, H&M, Primark, Zeeman, Zara enz verkopen. Kijk gerust eens op de webshop om te kijken welke merken er momenteel opstaan. Heb je een kledingstuk van een merk dat er niet tussenstaat? Geen probleem, stuur ons even een mailtje en wij laten je weten of we dit aannemen. 

Wat doen we nog?

Wij verkopen ook kinderschoenen, speelgoed en af en toe eens wat grotere kinderitems zoals een loopfiets, buggy, autostoel, enz,… Ook hier geldt onze gouden regel van hoogwaardige kwaliteit. 

Hoe komen wij aan onze kleding?

Wij werken in consignatie wat betekent dat wij de kleding verkopen voor iedereen die het wil. Nadat wij het artikel hebben verkocht wordt degene die het kledingstuk via ons verkoopt uitbetaald (periodieke uitbetalingen).

Moet ik dan zelf nog veel moeite doen?

Nee hoor! Wij zijn niet zomaar de tussenpersoon die de verkoop regelt, we willen het jou echt comfortabel maken en service leveren. Daarom komen wij de spullen gratis bij jou ophalen (kijk bij ‘Hoe werkt het’ voor extra info hierover). Bij die service hoort ook, dat wij er op elke moment zijn voor al onze klanten (aankoop en verkoop). Je kan steeds bij ons terecht.

Waarom zou ik via Kadeekes werken?

Eerst en vooral voor de tijdwinst. Denk aan de tijd die je bespaart. Wanneer je aan dit proces begint, moet je zelf eerst de controle uitvoeren, de prijs bepalen, een foto nemen van elk kledingstuk, onderhandelen over de prijs, een verzendlabel printen en naar de post gaan om het op te sturen. Werk je via de Kadeekes dan hoef je je hier geen zorgen om te maken, wij doen dit voor jou! 

Jij zet enkel de spullen klaar en wij komen ophalen op een tijdstip dat jouw agenda past. Wij verkopen je mooie spulletjes via onze webshop en jij verdient eraan bij. Bovenop heb je je weekend vrij om te doen waar je echt zin in hebt! We got you! 

Transparantie

We keep it real. We zijn een klein bedrijf wat betekent dat we heel flexibel kunnen zijn en kunnen inspelen op jouw ritme. We staan in rechtstreeks contact met onze klanten en houden van open communicatie en transparantie. Ofwel heb je contact met Joke ofwel met Emilie. 

 

Shopping Cart